Blog

De beste promotie voor een volhoudbare samenleving.

Een bio-banner?

Posted at 24 november 2011 | By : | Categories : Blog | 0 Comment

Met Get2Better kom ik nogal eens op duurzame netwerk bijeenkomsten. Natuurlijk staan daar ook altijd betrokken bedrijven die zichzelf promoten in de vorm van een modern kraampje. Wat mij opviel was dat kraampjes, hoe duurzaam ze ook bezig zijn, nog steeds denken in flyers, give-away’s en banner materiaal. Het ‘omdenken’ is hier nog niet helemaal doorgedrongen. Valt ook niet mee…

Maar onlangs werd mij gevraagd een offerte te maken voor een rolbanner. Die heb je in alle maten, geuren en kleuren, maar een duurzame variant kwam ik zo snel niet tegen. Maar na even doorzoeken heb ik er toch eentje gevonden! Een rolbanner van het merk Zazzoo bij Van Gool & Van Diemen! Kijk eens aan! Bleek nog maar nét op de markt te zijn.

Met een goed verhaal. Je kunt de banner voor meerdere prints gebruiken door een handig rails-systeem, met een milieuvriendelijke lakafwerking en door voor het biodoek te kiezen en de keus om watergedragen inkten te gebruiken kan de Zazzoo (uitgezonderd de metalen onderdelen) volledig na gebruik bij het groenafval (biobak).

Dit zijn positieve ontwikkelingen. Natuurlijk valt er nog een hoop te verbeteren, maar elke groene stap is er een!

Leave a Comment