Blog

De beste promotie voor een volhoudbare samenleving.

G2B werkt in ruil voor zonnepanelen!

Posted at 25 mei 2012 | By : | Categories : Blog | 0 Comment

De ruil-economie (trade exchanging economy) is terug van weggeweest! Ook Get2Better heeft besloten zijn diensten te ruilen. Voor wat? Zonnepanelen! Om de zonne-energie-revolutie te ondersteunen is elke hulp welkom en Get2Better biedt graag de helpende hand.

Hoe werkt dit?

Get2Better hanteert in plaats van een uurprijs een WattPiek-prijs en die ligt op 60Wp per uur (á €1,25 per Wp). Stel u wilt graag een aantal leaflets en een roll-up-banner laten ontwerpen voor een beurs. Get2Better is daar bijvoorbeeld 6 uur mee bezig, dan betaalt u Get2Better 360Wp (€ 450,- ex BTW). U levert voor dat bedrag 1 zonnepaneel en stuurt u Get2Better een factuur voor uw commerciële prijs van het paneel.

WattPiek over?

Elke opdracht kent zo zijn eigen hoeveelheid WattPiek. Dat houdt in dat er soms nog Wp’s bij u als opdrachtgever uitstaan. Deze zijn in overleg met u ook te gebruiken voor bijvoorbeeld bekabeling, diensten of te verrekenen (op basis van €1,25 euro per WattPiek).

Voor wie?

Met name voor zonnepaneel-verkopers en leveranciers. Get2Better helpt u met een indrukwekkende huisstijl, logo, brochure, leaflet, poster, een duurzame roll-up-banner, relatiemagazine, webdesign of met de bestickering van de bedrijfswagen en u ‘betaalt’ Get2Better in WattPiek.

Voorwaarden

Nu is het niet handig dat Get2Better 7 verschillende merken met 3 verschillende hoeveelheden WattPiek op het dak heeft liggen, dus is er gekozen voor één merk met 1 soort WattPiek-vermogen. Te weten de STP250S – 20/Wd (250 Wp) van het merk SunTech.

Op is Op!

Deze actie is vooralsnog alleen bedoeld voor een dak van 5 x 7 meter. Dat houdt in dat er ruimte is voor 20 panelen á 250 Wp.

U helpt Get2Better

Niet alleen met de levering van zonnepanelen, maar ook de wereld achter Get2Better. De wereld van duurzame en lokale drukkers, de duurzame(re) roll-up-banner-leveranciers, de ecologisch betrokken T-shirt drukkers en wie al niet meer. Get2Better voorziet de koplopers in deze wereld hierdoor, dankzij u, aan werk. Samen naar beter!

Heeft u interesse of vragen?

Mail Get2Better voor een offerte of info! info AT get-2better DOT nl

Leave a Comment