Blog

De beste promotie voor een volhoudbare samenleving.

Gratis logo voor groene starters

Posted at 9 juli 2012 | By : | Categories : Blog | 0 Comment

Loopt u rond met duurzame ideeën voor een bedrijf of kent u iemand die op het punt staat te starten? Get2Better biedt deze duurzame doeners graag een helpende hand! En niets concretiseert uw idee meer dan een eigen logo. Laat Get2Better daar nou erg goed in zijn…

Ja, u leest het goed. Get2Better ontwerpt uw logo gratis! Jeroen Haringman van de Solarwebsite was de eerste winnaar. Zie hier het resultaat! Waarom? Elk begin is moeilijk en zo ook het opzetten van een duurzaam bedrijf. Een goed begin is het halve werk. Dus om deze betrokken bedrijven een vliegende start te geven en hiermee de duurzame ontwikkelingen te versnellen, zal Get2Better elke vier maanden één bedrijf uitkiezen dat in aanmerking komt voor een gratis logo.

Elke vier maanden?
Yes! Elke vier maanden kiest Get2Better een winnaar. U zal uw logo ontvangen als JPG en EPS (voor drukkerijen en bladen e.d). Dit alles natuurlijk in goed overleg met u. Wat zijn uw wensen, welke stijl zoekt u en welke kleuren hebben uw voorkeur. Na een aantal correctie ronden, ronden we af en is uw nieuwe logo een feit!

Help mij u helpen
Het enige wat ik vraag is uw verzoek te delen op Facebook of Twitter. Zo helpt u Get2Better te promoten en Get2Better u misschien aan een gratis logo. Misschien? Des te meer u uw best doet om Get2Better to promoten, des de groter de kans dat u als winnaar uit de bus komt. En Get2Better zal, op haar beurt, uw bedrijf natuurlijk ook weer promoten! Samen naar beter.

Aanmelden kan tot 31 februari 2013!

Leave a Comment