Wat kan G2B voor u doen?

Communicatie is, mede door de komst van Facebook, Twitter, LinkedIn en andere sociale media, in een stroomversnelling geraakt. En dat mag je gerust een aardverschuiving noemen! De consument is een stuk mondiger en kritischer geworden en verwacht van u openheid van zaken.

Vertrouwen in uw product en hoe u hierover communiceert waren al belangrijk, maar heden ten dage meer dan ooit. Het is dus belangrijk om in de juiste toon en stijl te communiceren. Met name als het gaat om MVO, dan vooral niet te serieus of belerend. Relativeer en zorg voor een knipoog. Zorg ervoor dat uw medewerkers achter het verhaal staan en het ook goed over kunnen brengen. Maar laat het zien!

Een groene grafisch ontwerper?

Ja, dat klinkt misschien wat onwennig en riekt misschien zelfs naar ‘greenwashing’, maar het kan. Ontwerpers zitten midden in een web van opdrachtgevers, producenten, consumenten enz. Het is daarmee een complex vak. Van de duurzame ontwerper wordt gevraagd met nog meer aspecten rekening te houden: met milieu, materialen, energieverbruik, sociale gevolgen. Zo kunt u zich bijvoorbeeld afvragen of u wel moet kiezen voor geprinte media en in sommige gevallen niet beter kunt kiezen voor digitaal. En als u kiest voor print, waar laat u dat dan drukken, op welk papier en via welke distributeur? Ik ga als ontwerper deze uitdagingen graag aan.

Samen naar Beter

Alleen kun je geen bergen verzetten en iedereen heeft zo zijn eigen expertise. Mijn expertise ligt in het grafisch ontwerp van datgene dat u wilt communiceren. Aan een half woord heb ik meestal genoeg. Ik ben geen ‘expert in duurzaamheid’, maar weet wel veel over heel veel verschillende onderwerpen.

Elke opdracht heeft zo zijn eigen insteek en vraagt om andere benadering. Doordat ik dit duurzame pad nu al jaren bewandel en nog steeds bewandel, leer ik elke dag bij en kan ik terug valllen op steeds meer experts uit verschillende vakgebieden als ik het zelf niet weet. Voor de inhoud van uw boodschap werk ik al jaren samen met HET communicatieburo.

Free Agent

Als zelfstandig professional (ZP-er of ‘Free Agent’) werk ik al vanaf het begin vanuit huis. Dat heeft een aantal voordelen.

  • Kosten zijn laag.
  • Flexibel inzetbaar.
  • Duidelijk door korte lijnen.

G2B kan u van dienst zijn met:

  • Huisstijlen, logo’s, verslagen, brochures, nieuwsbrieven, personeelsbladen en meer.
  • Het schrijven van teksten voor zowel websites als print.
  • U ondersteunen met uw duurzame uitingen.
  • Maar ontwerpen ook templates voor Powerpoint of Keynote voor lezingen en presentaties.