Portfolio

Hier een overzicht wat Get2Better zoal doet.

Logo en website BRES

BRES staat voor Stichting Bredase Energie Services en was naarstig op zoek naar een logo en website.

Dit zijn nu precies de opdrachten waar Get2Better zijn meerwaarde kan tonen. Het logo vloeide voort uit een vlinder (zie twitter beeldmerk). Een vlinder fladdert van bloem tot bloem, hen hierbij helpend in hun voortbestaan. En vlinders vind je alleen daar, waar de natuur ecologisch in balans is.

Het energie zuiniger maken van een woning is een flinke klus. BRES zet zich hiervoor in door de gehele rompslomp van het energie zuinig maken van de woning op zich te nemen. Maar niet alleen voor één enkele woning, maar een heel blok. Dat bespaart energie en geld. Daar heeft iedereen voordeel van. Samen naar beter.

Over samen naar beter gesproken… Voor de site is gekozen voor een WordPress-template en daar heeft G2B heel fijn samen gewerkt met een van de bestuursleden. Dat de site moest worden gehost door GreenHost, daar waren we het snel over eens.

Ook voor het drukken van de visitekaartjes is gekozen voor een lokale betrokken drukker met een groen hart. Kaartjes zijn gedrukt op Revive White offset 250 grs. FSC, 100% recycled en Flower ecolabel.


Naast het ontwerpen van het logo en de vormgeving van de site heeft Get2Better zich ook bezig gehouden met een aantal illustraties (zie hierboven). Gebeurt niet vaak, maar ook erg leuk om te doen.

Bezoek site

Random Portfolio