Portfolio

Hier een overzicht wat Get2Better zoal doet.

‘Water-advertentie’ voor de VN

De Verenigde Naties hebben, onder de naam ‘Drop-by-Drop‘, een wedstrijd uitgeschreven om een advertentie te maken over het verantwoordelijk omgaan met water. In Nederland komen we af en toe om in water, maar in andere delen van de wereld is het een heel ander verhaal.

Rio+20 is een VN conferentie over duurzame onwikkeling. De conferentie heeft als doel, naast een hoop andere zaken, om wereldwijd het water-management en verbruik de ‘groene’ kant op te duwen. Om te komen tot een daadwerkelijke “groene economie”.

Get2Better was al flink in de weer met water (!) en had nog wel een paar ideeën!

Met de poster ‘Thank You‘ wilde ik de mensen op een vriendelijke manier bedanken voor hun verantwoordelijk waterverbruik. Met liefde; geen angst. Maar tegelijkertijd met ‘a slice of guild‘, voor hen die nog niet bewust met water omgingen… De twee druppels vormen samen een hart. De motor van het menselijk lichaam en het leven zelf… >> Hier te bekijken!!

De poster ‘Did you know‘ speelt meer in op het besef dat we zelf voor een groot deel uit water bestaan. Het menselijk lichaam bestaat ongeveer uit 65% water. Afhankelijk van leeftijd en gewicht. >> Hier te bekijken!

Bezoek site

Random Portfolio